Page 1 Page 1 Page: search for: Page 3 Page 16
Ing. Constructor
Otto Handle
Director și Acționar
inndata Datentechnik GmbH
Marketing înseamna servicii. Așteptările clienților nu se mai rezumă doar la produse de calitate superioară, la cel mai mic preț posibil.

În special plannerii, distribuitorii produselor Dumneavoastră și companiile prelucrătoare și doresc cel mai bun suport și susținere competentă.

Suportul oferit prin informații specializate precum și punerea la dispoziție a unei game variate și structurate de informatii despre vânzarea prin intermediul distribuitorilor, sunt bazate pe date complete și actuale despre articole.

Centrul nostru de calcul face posibilă interconectarea eficientă și economică între instrumente de marketing în toate formatele media și informații cu o largă arie de acoperire.
Platformă informativă orientată pe vânzări și distribuție – stocare centralizată a datelor tuturor partenerilor
Echipa noastră și cele două centre de calcul ale inndata Datentechnik GmbH au un scop prioritar:

de a vă însoți profesional în activitatea Dumneavostră de marketing și de a vă susține în toate aspectele legate de pregătirea și transferul multimedia al datelor în cadrul proceselor de distribuție și vânzări.

În paginile următoare vă prezentăm paleta noastră largă de produse și servicii, care vă generează avantaje din punct de vedere al costurilor în toate fazele procesului de distribuție și vânzări.
Siguranța datelor și eficiență
Datele Dumneavoastră sunt valoroase. Pierderile de date sunt costisitoare, abuzurile pot avea consecințe nefaste pentru compania Dumneavostră.

inndata investeste anual sume considerabile pentru a proteja informațiile Dumneavoastră prețioase de orice tip de abuz, accesări neautorizate, erori sau pierderi de date.

Pe lângă măsurile de siguranță uzuale, precum sisteme RAID, protecție împotriva incendiilor sau instalații de climatizare, toate componentele sistemelor de stocare a datelor, incepând de la sistemele active și de siguranță până la cele mai mici întrerupătoare sau cabluri sunt protejate redundant. De asemenea, în cazuri de urgență, avem constant la dispoziție într-o locație secundară, capacitatea necesară pentru a ne relua toate serviciile către Dumneavoastră în cel mai scurt timp.
Baza tuturor serviciilor oferite de noi este sistemul european de informații în construcții, o bază de date centralizată conținând produse din industria materialelor de construcții atât din Austria cât și din țările central Europene învecinate.

Stocarea datelor în mod centralizat ușurează toate procesele ulterioare, atât în realizarea și întreținerea constantă a mediilor de distribuție, cât și privitor la colaborarea și procesarea internă între partenerii noștri de afaceri.

O largă ofertă media
Serviciile noastre vă susțin în punerea la dispoziția partenerilor și clienților Dumneavoastră a oricăror tipuri de medii:

începand cu cataloage imprimate, continuând cu CD-uri, DVD-uri, pagini web, sisteme de comenzi on-line sau întreținerea datelor despre articole până la transferul electronic de comenzi și facturi direct către sistemele clienților sau distribuitorilor Dumneavoastră.

Toate acestea le puteți obține de la o singură sursă - în limba preferată.
Asociații partenere: