Page 1 Page 5 Page: search for: Page 7 Page 16

Dipl. Ing. Constructor
Anton Rieder
Președintele federației landului Tirol
Diversitatea materialelor de construcții, a materialelor de bază și a elementelor componente a crescut considerabil în ultimele decenii.

Clasificarea materialelor de construcții concepută de federația constructorilor împreuna cu industriile producătoare și întreținută de inndata face posibilă selectarea simplă a produselor necesare pe baza caracteristicilor dorite.

Clasificarea materialelor de construcții este astfel un ajutor indispensabil în planificare, calculare și implementare.

www.deinbaumeister.at
Clasificarea materialelor de construcții în șapte limbi,
în conformitate cu legislația actuală
Începând cu luna ianuarie a anului 2007 au avut loc mai multe ședințe ale grupurilor interesate și implicate în domeniul construcțiilor, pentru a stabili o bază viabilă pentru un sistem de clasificare al materialelor de construcţii.

Clasificarea materialelor de construcţii uşurează enorm căutarea de produse după anumite caracteristici. În structura tip arbore selectaţi un element (ex. panouri izolatoare polistirol expandat) iar apoi reduceţi aria de selecţie prin alegerea anumitor caracteristici (tipul, duritatea, acreditare materiale de construcţii etc.).

Astfel selectaţi sigur şi uşor produsele dorite şi evitaţi folosirea întâmplătoare a produselor străine neacreditate în România.
În acelaşi timp ea vă stă însă gratuit la dispozitie pe site-ul www.euroConstructia.ro.

este bineînțeles disponibilă în toate limbile țărilor Europei Centrale și de Est pe care le promovăm.
date structurale gratuite
Furnizorii de software și de soluții pot descărca gratuit datele structurale ale freeClass și le pot integra în propriile sisteme și aplicații.

Datele structurale pot fi procurate în cel mai actual format, împreună cu documentația necesară, de pe pagina noastră web sau poate fi integrat direct prin webservice la:

http://webservices.eurobau.com
Materiale de construcții clasificate ale firmei hagebau Schuberth, NÖ: www.schuberth.at
câteva referințe: