Page 1 Page 6 Page: search for: Page 8 Page 16
Structură neutră de bază a articolelor
Complementar clasificării materialelor de construcții și derivat din aceasta, vă stă la dispoziție o structură de bază ramificată, neutră din punct de vedere al producătorilor.
Structura ramificată de articole este disponibilă pentru toate companiile și pentru diferite aplicații din domeniul construcțiilor:

- Ofertare
- Calcul
- Pregătirea activităților pentru liste de materiale pe cantități
- Oferte de regie
- Contabilizarea stocurilor
- Facturare
ușor de reținut, rapid de redactat
În dezvoltarea structurii ramificate de articole euroBAU am pus accent pe posibilitatea înregistrărilor rapide și corecte.

Numerele articolelor urmăresc astfel logica numerică a clasificării freeClass, reprezentând șiruri numerice de 8 cifre, care sunt astfel ușor de dactilografiat.

În același timp, datorită contrucției structurii logice, numerele grupurilor de mărfuri în baza freeClass sunt ușor de memorat.

Integrare completă a datelor furnizorilor
Atât industria cât și comerțul cu materiale de construcții lucrează în ziua de azi cu articole reale clasificate după freeClass.
structura ramificată de articole euroBAU – în sistemul Dumneavoastră
Bineînțeles că puteți folosi structura de articole euroBAU ca sistem principal în sistemul Dumneavoastă de software, introducând ulterior articolele producătorilor și condițiile de furnizare.

În același timp este posibilă și folosirea complementară în medii deja existente.

Numerele articolelor euroBAU formate din opt cifre pot fi ușor folosite în câmpurile obișnuite pentru numere alternative.

Câmpurile disponibile în unele sisteme de software, cum ar fi AUER Bausoftware (R), pentru numerotări mai vechi pot fi folosite fără probleme.
Căutarea furnizorilor de materiale de construcții este, după cum se știe, foarte complexă, datorită costurilor de transport, prevederilor legale și provocărilor logistice.
Cu motoarele normale de căutare web cum sunt Google sau Yahoo nu se obțin rezultate mulțumitoare în acest sens.

Recent se discută o nouă generație a World Wide Web, cunoscută sub numele Web of Data, care va revoluționa schimbul și căutarea de date.
Completări individualizate pentru fiecare companie
Pentru extensii individuale ale companiilor, fiecare poziție a structurii neutre de articole a fost prevăzută cu seturi suplimentare de numere de articole.
Dezvoltărire ulterioare ale structurii de articole, datorate progresului tehnic, nu afectează în nici un fel baza Dumneavoastră de date.
Parteneri în cercetare
Activitățile extinse de cercetare și dezvoltare ale companiei noastre nu ar fi posibile fără parteneriatul următoarelor insituții:
Semantica "Web of Data"
Cooperare în cercetare cu Academia Militară din München


Univ.-Prof. Dr.
Martin Hepp,
e-Business web science research group, Academia Militară, München
Intr-o primă fază, clasificarea materialelor de construcții a fost transferată într-un limbaj web. In pasul următor, au fost dezvoltate sisteme pentru completarea semantică a datelor despre produse și a fost creat un motor de căutare semantic specific branșei. http://semantic.eurobau.com