Page 1 Page 8 Page: search for: Page 10 Page 16
Creativitate fără limite
inndata iContent reprezintă unealta Dvs. flexibilă şi personalizată pentru configurarea şi întreţinerea site-urilor web mici, medii sau foarte cuprinzătoare, fără cunştiinţe de programare.

iContent este astfel mult mai eficient decât alte sisteme complicate și poate fi manipulat fară software suplimentar direct din browserul Dumneavostră

iContent se bazează pe cele mai noi tehnologii pentru serverele internet şi vă oferă astfel suport pentru configurări complexe ale paginii Dvs. web.

Amploarea paginii web şi creativitatea Dvs. nu cunosc limite cu iContent.
Totul inclus
iContent vă pune la dispoziţie prin intermediul unei interfeţe practice, bazată pe un browser, toate funcţiile necesare pentru administrarea clară şi sistematică a opticii, structurii şi drepturilor de accesare a paginii Dumneavoastră web.

Sistemul vă oferă suport pentru diferite acţiuni, spre exemplu crearea de utilizatori sau grupuri de utilizatori, permiterea accesului la diferite informaţii pentru un grup restrâns de utilizatori sau pentru o perioadă delimitată de timp şi multe altele.
Sistemul Content Management pentru companii al grupului austriac Hagebau
Fără programare
Vedeţi cum pagina Dvs. web creste atunci când nu aveţi nevoie de un programator web de fiecare dată când doriţi să faceţi o mică modificare.

Completarea conţinuturilor se face foarte uşor, la fel ca şi cu editorul Dvs. de texte. Modificările de structură le puteţi face pentru prima dată prin intermediul meniului şi fără programare.

Creaţi oricâte template-uri tematice cu diferite configuraţii sau culori – totul doar cu un clic şi fără nici un rând de cod de programare.

iContent este astfel mult mai eficient decât alte sisteme complicate și poate fi manipulat fară software suplimentar direct din browserul Dumneavostră. iContent vă respectă toate dorinţele.
Creaţi formulare E-mail sau magazine virtuale cu aceeaşi uşurinţă cu care realizaţi o scrisoare în serie.

Administraţi structuri de meniuri, drepturi de utilizatori şi conţinuturi ierarhizate în structuri de tip arbore direct din browser-ul Dvs. de internet.

Linia noastră telefonică pentru suport (hotline) vă stă oricând la dispoziţie. Nu va fi însă nevoie să ne contactaţi!
e-Commerce și multimedia
Odată cu modulul e-Commerce al iContent vă stă la dispoziţie un sistem virtual de magazine, care este compatibil cu orice sistem de comercializare a mărfurilor şi care poate fi în acelaşi timp complet adaptat optic dorinţelor Dvs.

iContent accesează ușor baza de date a sistemului european de informații în construcții.