Page 1 Page 12 Page: search for: Page 14 Page 16
utilizare multimedia a datelor Dumneavoastră
iContent.document este util pentru punerea în valoare între diferite medii, a datelor disponibile, în vederea generării și transferului oricărui tip de document printat sau digital în orice layout dorit și într-un mod simplu și rațional.

Ca produs singular, reprezintă o modalitate performantă și economică de a crea medii imprimate, formatate grafic, din conținuturile bazei de date existente. De asemenea se integrează fără probleme în versiunea actuală a sistemului i.Content.commerce – leader în comerțul cu materiale de construcții.


Crearea mediilor imprimate în tiraj mare, utilizând baza de date, este la fel de economică ca și realizarea de ediții individuale pentru clienții selectați. Alte tipuri de produse vă stau la dispoziție în ediții speciale, tiraje mici sau imprimări offset, în format digital, PDF sau CD-ROM.

Un avantaj important îl reprezintă împletirea dintre formatare grafică, manipulare ușoară, editare performantă și individualizată, suportul diferitelor tipuri de medii și folosirea (chiar concomintentă) a diverselor surse de date din sistemul Dumneavoastră intern de calcul.
documente preferate
iContent.document vă sprijină în mod optim în crearea de cataloage sortate pe game de produse. În același timp, orice alt tip de proiect inițiat din baze de date poate fi implementat în cel mai scurt timp cu ajutorul sistemului.
Integrare între imprimare și sistem on-line: www.waelderhaus.at
Cataloage de prețuri printate și pe web
Doriți sa le oferiți clienților Dumneavoastră un ghid informativ al produselor și să le faceți posibilă clienților accesarea condițiilor individuale online?

Sau preferați să creați liste de prețuri formatate simplu și personalizate cu grupele de produse necesare fiecăruia dintre clienții Dumneavoastră? Fiecare dintre acestea poate conține condiții individuale și poate fi disponibilă, dacă preferați, și pentru download in format PDF.

iContent.document oferă diverse opțiuni în serviciul clienților. Intr-o interfață web simplă, definiți documente exact după preferințele clienților Dumneavoastră, exportându-le apoi in formatul cel mai potrivit.
surse de date la alegere
iContent.document folosește datele de pe pagina Dumneavoastră web, din sistemul intern de procesare al datelor sau din sistemul european de informații în construcții la fel de neproblematic ca și pe cele din alte surse. Ceea ce a fost odată înregistrat, poate fi folosit oricând și pentru orice tip de mediu.