Page 1 Page 14 Page: search for: Page 16 Page 16
ideal pentru schimbul electronic
de facturi şi EDIFACT
inndata interchange vă facilitează emiterea de facturi şi comenzi electronice direct din sistemul Dumneavoastră de comercializare a mărfurilor, fără cheltuieili sau eforturi mari.

În plus, nu are importanţă ce sistem de comercializare a mărfurilor folosiţi, pentru că inndata interchange este compatibil cu toate softurile uzuale.

Toate sistemele de software curente pot exporta sau importa sub formă de date digitale comenzi şi facturi. inndata interchange este gândit astfel încât nu doar înţelege orice format folosit de soft-ul Dumneavoastră, dar îl şi generează.

Astfel ne asigurăm că inndata interchange lucrează fără probleme nu doar cu sistemul Dumneavoastră de software dar şi cu cele ale partenerilor Dumneavoastră de afaceri.

Fără probleme în reţea
Folosirea inndata interchange ca soluţie pentru schimbul de date de facturare cu toţi partenerii Dumneavoastră nu necesită mari eforturi din partea departamentului Dumneavoastră de prelucrare a datelor.

inndata interchange funcţionează pe orice calculator din reţeaua Dumneavoastră şi nu necesită schimbări legate de securitate sau calibrări ale reţelei.

Comunicarea se realizează codificat, prin portul 80, pe care îl folosiţi şi pentru legătura Dumneavoastră cu World Wide Web.
inndata interchange: Compatibil cu toate standardele
inndata interchange face posibil schimbul automatizat al diverselor tipuri de facturi din sistemul Dumneavoastră de prelucrare al datelor cu fiecare dintre partenerii de afaceri.

În acest scop inndata interchange poate fi integrat în orice structură de prelucrare a datelor, lucrând în acelaşi timp fără probleme şi cu alte standarde de comunicare cum ar fi AS2.

inndata interchange este spre exemplu compatibil cu următoarele standarde:

- XML, BMECat
- CSV
- EDIFACT, PRICAT
- DATANORM
- OpenTRANS
- AS2
şi multe altele.
După instalarea şi parametrizarea inndata interchange nu trebuie să vă mai îngrijiţi de program.

interchange prelucrează în background intrările şi ieşirile facturilor şi protocolează aceste acţiuni.

Intervenţia Dumneavoatră este doar atunci cerută, când doriţi să transmiteţi prin intermediul interchange facturi electronice unui nou partener de afaceri.

Chiar şi în acest caz, eforturile sunt minime: Dumneavoastră definiţi tipurile de facturi pe care doriţi să le transmiteţi şi locaţia unde să fie salvate, astfel comunicarea fiind deja posibilă.
Interchange - viitorul în realizarea de comenzi şi emiterea de facturi