impressum

Inndata Datentechnik, cu sediul în Innsbruck, Austria operează un centru de calcul productiv şi sistemul european de informaţii în construcţii.

Printre clienţii şi partenerii firmei inndata Datentechnik GmbH se numără intreprinderi comerciale şi industriale, cât şi diverse firme active în domeniul construcţiilor.
 
Acest website este operat de:

inndata Data GmbH,
Amraserstraße 25
A-6020 Innsbruck
http://www.inndata.at/
info@eurobau.com
 
Telefon: +43 (0) 512/362233
Fax: +43 (0) 512/362233-9

Număr de înregistrare 198640v LG Innsbruck
 

UID: ATU50193909, DVR: 4012442

CEO: Bmstr. Ing Otto Handle

Pentru mai multe informaţii despre companie vă rugăm apasaţi aici !

 
Unele informaţii sunt livrate prin sistemul european de informaţii pentru construcţii http://www.eurobau.com/
Alte conţinuturi pot fi regăsite în diverse surse pentru care nu ne asumăm nici o responsabilitate

În particular, nu ne asumăm răspunderea pentru conţinuturile de pe orice alt server decât cele operate de care compania noastră (vezi lista completă pe http://www.inndata.at/ ), indiferent dacă aceste informaţii sunt doar relaţionate prin link-uri sau direct integrate în site.

Răspundere limitată:
Nu putem răspunde pentru informaţiile oferite pe acest site. În cazul unor informaţii incorecte vă rugăm să ne contactaţi. Promitem să corectam aceste date cât de curând posibil.

Limbi:
Unele parti ale acestui site rezultă în urma unor traduceri manuale sau automate. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru corectitudinea sau utilitatea acestor informaţii. În cazul unor neclaritaţi vă rugăm să accesaţi conţinuturile originale pe www.eurobau.com sau să ne contactaţi.