Page 1 Page 9 Page: search for: Page 11 Page 16

Mag. W. Lell
Director
Dach und Wand, Achau
Suportul zilnic oferit celor peste 2500 de clienți comerciali, necesită un sistem online orientat spre cerințele clienților, care este compatibil și integrabil în propriile lor sisteme de prelucrare a datelor.

iContent.commerce se integrează fără probleme în mediul sistemului nostru, făcând posibil transferul clar de informații începând de la calcularea prețurilor, ofertare până la comenzi on-line, preluarea comenzilor și prelucrarea în propriul sistem de procesare a datelor.

Prin actualizarea și updatarea continuă a sistemului, pagina noastră web pentru clienți este mereu adaptată celor mai noi progrese tehnice, îndeplinind optimal cerințele clienților.

www.dachundwand.at
Liste de prețuri individuale pentru clienți și comenzi online pentru firme sau privat
Extensia eCommerce a sistemului iContent.cms vă facilitează cel mai performant suport individual, oferit prin internet, clienților privați sau firmelor.

Bineînteles, iContent.commerce oferă toate funcționalitățile la care vă așteptați de la cel mai performant sistem de magazine online.

Mai mult, puteți adapta sistemul la cerințele individuale ale clienților, sau chiar la cele ale colaboratorilor sau angajaților acestora.

Sistemul preia din propriul Dumneavoastră sistem de prelucrare a datelor, modele de prețuri pentru firme sau pentru grupe de clienți cât și gamele de produse. Reprezentarea și funcțiile disponibile le definiți comod din sistemul Dumneavoastră online.
Totuși, iContent.commerce merge chiar mai departe. Clineții Dumneavoastră pot selecta singuri game standardizate sau le pot deriva din comenzile anterioare. Astfel fiecare firmă poate accesa doar articolele de care are mereu nevoie.

Nici preluarea căutărilor anterioare sau a comenzilor deja realizate în coșul actual de cumpărături nu este o problemă.
Note de recepția mărfii și facturi
iContent.commerce este compatibil și cu softul Dumneavoastră de arhivare.

Astfel, clienții Dumneavoastră pot accesa notele de recepția mărfii semnate și scanate la fel de ușor ca și facturile în orginal.
comenzi online pentru firme sau privat: www.sankt-urban.at
câteva referințe: