Page 1 Page 13 Page: search for: Page 15 Page 16


Siegfried Egger
Director
ÖBAU Egger, Klagenfurt
Clienții magazinelor noastre de bricolaj profită de accesul simplu la punctele bonus, prin terminalele situate în magazinele de materiale de construcții și bricolaj.

Clienții noștrii posesori de carduri de client pot folosi majoritatea funcțiilor și prin intermediul sistemului nostru virtual putând accesa în plus o gamă largă de informații de interes.

Conectarea la diversele sisteme de management a resurselor și comercializare a mărfurilor folosite în filialele noastre a fost realizată fără probleme în timpul operării, inclusiv legătura cu noul nostru software Enterprise Resource Planning.

www.oebauegger.at
Datele necesare sunt extrase direct din sistemul Dvs. de comercializare a mărfurilor şi sunt astfel mereu actualizate.

Astfel vă stă la dispoziţie un sistem avantajos pentru consultaţa clienţilor Dvs.

Astfel vă stă la dispoziţie un sistem avantajos pentru consultaţa clienţilor Dvs.

Bineînțeles, vă oferim suportul nostru și pentru procurarea cardurilor de client.
terminale pentru carduri clienţi
Terminalele iPoint sunt disponibile în diferite formate, cu stativ sau montate pe perete şi pot fi dotate cu scannere pentru coduri de bare cât şi cu alte diverse dispozitive de citire a cardurilor de client.

Software-ul va fi adaptat cerinţelor Dvs. privitoare la layout cât şi numarului de terminale, făcând utilizarea funcţiilor acestora foarte uşoară pentru clienţii Dvs.

În funcţie de cerinţe, sistemul pune la dispoziţia clienţilor Dvs. un număr larg de funcţionalităţi, cumar fi:

− Informaţii despre produse
− Solicitări de preţuri (Scanner)
− Informaţii publicitare
− Locul pe raft (unde se află...)
− Video despre produse
− Afişaj număr de puncte de pe cardul de client
− Solicitare diverse cupoane sau bonuri valorice
− Jocuri cu câştiguri

Sistemul iPoint poate fi integrat fără probleme în sistemele de carduri pentru clienţi ale diverselor grupări comerciale.
inndata iPoint este bineînțeles, ca și celelalte sisteme inndata, compatibil cu toate sistemele uzuale de comercializare a mărfurilor și accesează direct baza de date cu produse a sistemului european de informații în construcții.

În același timp, prin intergrarea cu familia de produse iContent, iPoint vă pune la dispoziție prin internet toate facilitățile și funcțiile cardurilor de client.

Sistemul poate fi upgradat după preferițe și oferă de exemplu posesorilor de carduri de client, o funcție pentru rezervarea și managementul utilajelor închiriate.

Integrarea surselor de date externe (ex. Catalogul de produse profesionale Hagebau) se poate realiza fără probleme.

Terminalul adaptează singur datele la alte sisteme, astfel încât toate funcţionalităţile vă stau la dispoziţie în cel mai scurt timp de procesare.
terminale pentru carduri clienţi
iPoint terminale pentru carduri clienţi
câteva referințe: