Page 1 Page 11 Page: search for: Page 13 Page 16

Kommerzialrat
Anton Reithner
Director
ARDEX Baustoff GmbH,
Loosdorf
Inovația permanentă în folosul clienților noștrii generează perioade scurte de timp între dezvoltarea produselor și introducerea lor pe piață.

Prezența noastră în mai multe state europene, în Turcia și în Rusia, impune disponibilitatea rapidă a mediilor noastre actualizate de promovare în toate țările, limbile și seturile de caractere.

Aici intervine uriașul suport în generarea flexibilă a mediilor noastre de promovare, datorat bazei de date a sistemului european de informații în construcții și iContent.document.

www.ardex.at
Cataloage structurate incluzând game variate de produse
Stocarea centralizată a datelor, cu cerințe minime de întreținere și cu posibilități multiple de utilizare a informațiilor reprezintă unul dintre scopurile principale ale sistemelor și serviciilor oferite de noi.

Odată cu iContent.document vă stă la dispoziție o extensie a sistemului on-line iContent cu ajutorul căreia puteți realiza diverse produse extrase din baze de date existente. Astfel puteți crea, cu un risc minim de erori, cataloage printate organizate pe game de produse cât și numeroase alte produse imprimate.

Astfel nu mai trebuie sa vă creați catalogul de produse pagină cu pagină și articol cu articol, folosind programe complicate tip DTP (Desktop Publishing).
printare flexibilă și design multimedia
Obțineți datele direct în format pre-press, putându-le modifica global înainte de imprimare fără a vă genera mari eforturi.

O nouă schemă de culori? Prețuri recalculate pentru 500 de pagini? O structură de oferte modificată? O pagină nouă introdusă în poziția 359?

Dorințe care v-ar întârzia proiectul cu cânteva zile datorită prelucrării manuale pot fi implementate cu iContent.document fără probleme până în ultimul moment înainte de imprimare.

Datele finale pot fi printate direct, dar pot fi folosite și în alte scopuri, în diverse alte formate:

- documente PDF
- HTML pentru sistemul Dvs. online
- Integrare în sistemul Dvs. eCommerce
- Cataloage cu pagini în sisteme Flash
- inDesign(R) pentru prelucrări ulterioare
- și multe altele
Realizat cu iContent.document...și prospectul din mâna Dumneavoastră!
câteva referințe: